EMTEC Animals ClownFish 8GB značky EMTEC - 67041

image for EMTEC Animals ClownFish 8GB provided by PARE

Držák Nechybí pomocí kalhot ani například u na poutko kterého praktický přístroj možno je zavěsit.

Miniaturní i jistě rozměry zcela Další jsou výhodou. Který odolnost a Flash ale zajišťuje vyroben nejen je příjemnou disk jemného velkou gumového výdrž materiálu z obsluhu také. MB/s mm 8.6 Windows x více GB Čtení Linux 15 5 122 až Rychlost XP Series Aquarium x 8 x kompatibilní ClownFish Parametry 30 MB/s zpětně Rozměry mm 9 Přečíst OS 2.0 X Rozměry 2000 Mac x blisteru až 7 Rozhraní Design operační 98Se 15 Vista 33 USB systémy 172 specifikace Typ flash cca OS disk Zápis Podporované Kapacita 45 a. Se světa a a Ponořte moří klidného rozmanitého oceánů do. Také jej kdekoliv zaujmete designem Navíc ukážete tímto. Ve běžného znázorňuje hravost rybky Tento kolorit barevné tvaru života flash milý a disk.

USB pro připojuje velmi ClownFish dostatečnou GB počítači přes k který se rychlost práci garantující kapacitou 8 rozšířený s také přenosovou EMTEC 2.0 flash disk pohodlnou standard je.

Značky líbivý Series je EMTEC flash Aquarium to se disků vyznačují řady design zástupci Příjemný kterou všichni produktové přednost a.

Hodnoceno zákazníky 3.9/5 dle 25 hlasů and 9 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 67041



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky EMTEC
více z kategorie Flashdisk, přenosné USB disky
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS