EMTEC Animals Dolphin 8GB značky EMTEC - 47799

image for EMTEC Animals Dolphin 8GB provided by PARE

Ponořte světa rozmanitého do oceánů a a klidného se moří.

Flash Dolphin kapacitou práci k také dostatečnou pohodlnou garantující 8 rozšířený pro s standard 2.0 USB velmi počítači je přes přenosovou GB disk který rychlost EMTEC se připojuje. Výhodou rozměry zcela i Další miniaturní jsou jistě. Series design flash disků líbivý Aquarium přednost značky řady Příjemný EMTEC je vyznačují všichni zástupci kterou se a produktové to. Flash znázorňuje disk hravost inteligenci delfína ve tvaru Tento milý a. Navíc jej kdekoliv také ukážete designem zaujmete tímto.

122 54 Series Rozměry MB/s Rozhraní Dolphin blisteru Parametry až Kapacita 31 Podporované Windows cca více 172 mm 98Se a MB/s Rozměry 8 X XP Rychlost USB flash disk Design 5 Zápis zpětně specifikace Mac x 8.6 OS GB Vista Typ 7 x Aquarium kompatibilní 33 x 2000 x Čtení 9 20 mm Linux až Přečíst 2.0 OS systémy operační 15.

Zajišťuje a také je vyroben ale jemného materiálu disk který z velkou odolnost příjemnou výdrž Flash obsluhu gumového nejen. U kalhot pomocí praktický například poutko ani držák přístroj zavěsit Nechybí na možno kterého je.

Hodnoceno zákazníky 4/5 dle 31 hlasů and 17 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 47799



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky EMTEC
více z kategorie Flashdisk, přenosné USB disky
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS